Maakt elke gelegenheid tot een groot succes!

Zakelijk

Een bedrijfsuitje is perfect voor een versterkt teamgevoel. Uw werknemers zullen zich gewaardeerd voelen als u een leuke borrel of een gezellig feest bij ons organiseert.

Condoleances

Op een persoonlijke manier afscheid nemen van uw allerliefste. Na de uitvaart is er vaak behoefte om even samen te zijn met familie, vrienden en kennissen.

Café

Het bruincafé is voor iedereen die graag gezellig uitgaat in het weekend, voor leuk doordeweeks borrelen en voor de diverse verenigingen die bij ons thuis zijn.

Een zaal huren in Breda? Dat doet u bij Het Witte Schaap

Wegedoornpage 2 in Breda, dat is waar Café-Zalencentrum Het Witte Schaap zich bevindt: de feestlocatie waar iedereen zich verzamelt als er wat te vieren valt. Onze locatie vindt u aan de rand van de Wijk Westerpark en bloeit dankzij een rijke traditie al meer dan vier generaties voort. Al meer dan 80 jaar weet iedereen uit Breda en omgeving onze locatie te vinden voor een feest of bijeenkomst.

De gemoedelijkste feestlocatie in de omgeving

Gemoedelijkheid en de allerbeste kwaliteit. Dat zijn twee zaken die centraal staan als het op de zalenhuur aankomt. U kunt gebruikmaken van onze zaal voor verschillende gelegenheden: van bruiloften tot partijen, vergaderingen en condoleances.

 

Het cafégedeelte van Het Witte Schaap is voor iedereen die houdt van gezellig uitgaan in het weekend, voor een leuke doordeweekse borrel en voor de diverse verenigingen die zich bij ons thuis voelen. Het is een gezellig bruin café – maar toch zeer eigentijds – met een royale bar, een aantal zitjes en statafels.

Al sinds onze oprichting zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van bruiloften, recepties, jubilea, bedrijfs- en personeelsavonden, vergaderingen en verjaardagen. Voor al deze evenementen staat onze mooie feestzaal tot uw beschikking.

 

Heeft u vragen over de zaalverhuur of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem contact op.

Neem contact op

Eigen parkeerterrein

U hoeft zich nooit druk te maken of uw gasten wel een parkeerplaats kunnen vinden als zij met de auto komen. Wij hebben namelijk een ruime parkeerplaats op eigen terrein waar zij kosteloos kunnen parkeren.

Dicht bij openbaar vervoer

Ook als uw gasten graag een drankje drinken en daarom liever met het openbaar vervoer komen, is Café-Zalencentrum Het Witte Schaap de ideale locatie. Het ov stopt voor onze locatie.

Cafe Zalen-centrum Het Witte Schaap staat graag voor u klaar!