Maakt elke gelegenheid tot een groot succes!

Een ruime en sfeervolle zaal voor uw feest, bijeenkomst of andere gelegenheden.

Ons zalencentrum is sfeervol ingericht en uitermate geschikt voor een grote diversiteit aan feesten en partijen voor groepen van 20 tot ruim 350 personen. Voor de kleinere groepen kunnen wij de zaal door middel van een schuifsysteem halveren. Wij verzorgen de feesten naar ieders wens van begin tot eind. Denk aan de all-indrankarrangementen, bittergarnituur, diverse hapjes, of geniet van onze heerlijke warme en koude buffetten. Zegt u maar waar u uw gasten mee wilt verwennen. Wij bieden u graag een programma aan op maat en naar uw wensen!

U bent van Harte welkom om onze locatie vrijblijvend te bezichtigen en persoonlijk uw wensnen met ons te bespreken.

 

Een zaal huren bij Het Witte Schaap in Breda voor uw feest of partij

Niet alleen de grote feesten en partijen zijn welkom. Ook de wat kleinere groepen kunnen bij ons terecht. Met behulp van een ingenieus schuifsysteem kan de zaal gesplitst worden in twee kleinere zalen, met ieder een eigen ingang, bar en toiletgroep. De zalen beschikken over een mooie houten parketvloer waarop gedanst kan worden.

 

Denk hierbij aan het organiseren van een communie/doopfeest/kinderfeest met mogelijkheden voor binnen of buiten van speelattributen.

Bruiloften, Feesten & Partijen

Café-Zalencentrum Het Witte Schaap Breda Neem contact op

Een bruiloft bij Café-Zalencentrum Het Witte Schaap is er één in een ongedwongen stijl en kan de gehele dag bij ons plaatsvinden. Van ontvangst tot huwelijksvoltrekking, van bruidstaart tot receptie en van diner/buffet tot feestavond. 

 

Onze zaal kan geheel naar uw eigen wensen worden ingericht. Onze feestzaal biedt een capaciteit van 350 personen en is uitermate geschikt voor een knallende afsluiting van uw mooiste dag met een swingend feest begeleid door een band of dj.

 

Wij kunnen u diverse all-inarrangementen aanbieden, maar kunnen u uiteraard een huwelijksdag aanbieden naar uw persoonlijke wensen.

 

Wij beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid en in de nabije omgeving zijn hotels aanwezig.

 

Wilt u informatie ontvangen, dan vernemen wij graag uw reactie; tevens bent u van harte welkom om vrijblijvend onze locatie te bezichtigen en uw eigen wensen met ons te bespreken.

Zakelijke markt: vergaderingen, presentaties en personeelsfeesten

Bij Café-Zalencentrum Het Witte Schaap bieden wij u ook de gelegenheid om te vergaderen, van kleine vergaderingen tot circa 100 personen in theatervorm.

 

Wilt u een bedrijfspresentatie, personeelsfeest, businessevent, vereniging-/jaarvergadering organiseren of diverse cursussen (BHV)? Ook dit valt binnen de mogelijkheden van onze zaal. 

 

Wij beschikken over alle faciliteiten:

 • Flipover met papier en stiften
 • Beamer
 • Koffie, thee en water tijdens uw vergadering
 • Lunch
 • Gratis draadloos internet
 • Zaalindeling naar uw wens
 • Gratis parkeren op ons eigen terrein
 • Makkelijk bereikbaar via de A16

Heeft u andere wensen voor uw event, laat het ons dan weten en wij maken voor u een programma op maat.

Condoleances: afscheid nemen, op uw manier en in uw tempo

Café-Zalencentrum Het Witte Schaap biedt u de gelegenheid ook uw afscheidsceremonie te houden. Nabestaanden vinden het vaak fijn om op hun eigen manier afscheid te nemen van een dierbare via een condoleances.

 

Met aandacht en betrokkenheid helpen wij u om op uw eigen manier waardig afscheid te kunnen nemen. Ieder mens, en dus iedere uitvaart, is immers uniek...

 

Op uw manier en in uw tempo, met ruimte voor een persoonlijk samenzijn, herinneringen met een traan en een lach.

 

Wilt u de mogelijkheden met ons bespreken, dan doen wij dit altijd in een persoonlijk gesprek. In samenwerking met u zullen wij zorgen voor een stijlvol en persoonlijk afscheid van uw dierbaren.

 

Wilt u ons bereiken buiten onze openingstijden, dan kunt u ons altijd bereiken op: 06 - 18 80 04 48.

Café

Het café is een sfeervolle en gemoedelijke gelegenheid met voor ieder wat wils! Of het nu gaat om gezellig uitgaan in het weekend of een leuke doordeweekse borrel, het is een gezellig bruin doch zeer eigentijds café met een royale bar, een aantal tafels en statafels. Het café biedt u de volgende mogelijkheden en voordelen:

 • Mogelijkheden om het café in overleg af te huren voor feesten en partijen, i.p.v. onze feestzaal
 • Professioneel biljart, mogelijkheden voor biljartverenigingen en het organiseren van biljarttoernooien 
 • Heerlijk buitenterras
 • Mogelijkheden voor kerst-/bedrijfsborrels tot circa 120 personen
 • Verzorging van eigen muziek tot een knallende feestavond, met lekker hapjes
 • Indien gewenst voor verenigingen gehele dag beschikbaar

En, 7 dagen per week geopend!